Wat nou crisis?

Bij AREA071 is het geen crisis, integendeel! Potentiele partners zijn enthousiast en recente toezeggingen geven ons de gelegenheid om voor de tweede keer in korte tijd het alles inclusief per maand tarief van onze werkplekken blijvend in prijs te verlagen; nu van 569 euro naar 549 euro!!!! Wellicht ten overvloede melden wij jullie dat het aanbod meer dan interessant is. Kijk ook eens bij ‘ons aanbod’ of informeer bij het team van AREA071 naar de mogelijkheden, voordelen en flexibele voorwaarden.

Ook met aanmeldingen van onze starters begint het te lopen. En dan moeten de wervingsacties nog komen.. Kortom, wij hebben nu even de wind mee en laten ons graag meevoeren. Binnenkort meer informatie over nieuwe partners en starters vanuit de goed nieuws tamtam vanaf de Baanderij. Bedrijfshuisvesting voor startende ondernemers en zzp-ers in de regio Leiden (071), mooi toch?

Wordt vervolgd..