Teekens Karstens doet mee als partner!

Een zeer belangrijke partij heeft zich als partner verbonden aan AREA071; Teekens Karstens. Juridische en notariële ondersteuning op locatie, een financiële bijdrage en meedoen met de ontwikkeling van het concept, dat is wat wij samen hebben afgesproken. Een partner van formaat, mogen wij wel zeggen.

Teekens Karstens (TK), al meer dan 60 jaar oud, maar vooral jong en ondernemend. Hun adviseurs willen weten wat u drijft. Zij staan klaar om u te adviseren en zo nodig te procederen. Daarbij werken ze met lef en daadkracht. Ze schrikken niet terug van een ingewikkelde vraag, en zetten hun specialistische kennis onverschrokken in. Zodat u verder kunt.

Na 2006 heeft het kantoor een substantiële groei meegemaakt. In 2009 en 2010 werd dan ook de Gouden Zandloper gewonnen voor snelst groeiende kantoor in de afgelopen vijf jaar. In 2010 waren ze het regionaal topkantoor en daarmee het alternatief voor de Amsterdamse Zuid-as kantoren. Ze bieden dezelfde kwaliteit als gere­nommeerde landelijke kantoren, maar tegen scherpere tarieven. Bovendien is TK een transparant en toegankelijk kan­toor, dat snel kan schakelen en goed be­reikbaar is. Doordat ze meer van buiten naar binnen kijken kunnen ze klanten nog beter van dienst zijn. Met hun zes marktspecialismen; agri- en food, retail en e-commerce, vastgoed & projecten, publieke sector, new technology en de financiële sector, bundelen zij intern onze expertise. Daarmee zijn hun adviseurs niet alleen een juridische gesprekspartner, maar zijn zij benaderbaar voor en denken zij mee met alle bedrijfsissues. De volgende stap is een landelijke positionering als een stabiel mid-market kantoor.

Als reden voor het partnerschap geeft Rik Kamps (notaris/ partner TK) aan dat ‘het vanuit de visie van TK essentieel is om een directe lijn te hebben met startende ondernemers en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarbij hanteert AREA071 een businessmodel dat ons zeer aanspreekt; reëel, transparant en ook de koppeling met onderwijs geldt voor ons als absolute meerwaarde. Ondanks onze juridische achtergrond hebben wij hier niet lang over hoeven nadenken. Ook het management is jong en ondernemend’.

Arjan Meester (AREA071) is overduidelijk in zijn nopjes met het totale pakket dat beide partijen zijn overeengekomen; ‘Het sterkt onze overtuiging in ons concept, ons businessmodel en de essentie van het ondernemen op zich als een dergelijke partij zich aan je bindt. Daarbij is in een steeds complexer wordende ondernemerswereld een stevig juridisch fundament in de vorm van advies en ondersteuning onontbeerlijk’.

Groot denken en ambitie, allemaal vanuit het oogpunt en belang van onze starters en zzp-ers. En deze gigant hebben wij weten te strikken als partner en is daarmee voor onze starters toegankelijk. Keep them coming!