Voorinschrijving SAAMBITIE

Over enkele weken gaat fase 1 van onze doorlopende introductiecampagne voor de starters en zzp-ers van start. Verzonnen door projectgroep Eigenwijs van de Hogeschool Leiden en samen verder ontwikkeld, mede in afstemming met onze partners en ambassadeurs. Saambitie dus, een netwerkspel voor ondernemers met ambitie waarbij men anderen nodig heeft om te kunnen winnen. Samen met elkaar mooie dingen doen is waar AREA071 voor staat.
 Want deelnemers kunnen mooie prijzen winnen, dat hoort nu eenmaal bij een spel. Een korte omschrijving:

[blockquote]
Iedere starter of zzp’er heeft lef en is ambitieus. Hij weet wat hij wil en heeft de drive om een mooie onderneming op te bouwen. Deze onderneming bereik je alleen met een goede basis. AREA071 biedt je deze basis. Ingericht en opgebouwd vanuit de wensen en behoeften van de starter. Medio 2012 start een competitie die je kennis laat maken met de diverse aspecten van het ondernemerschap. Door mee te doen leg je de basis voor onder meer een inspirerend netwerk. Natuurlijk kun je daarbij geweldige prijzen winnen! Saambitie Competitie: Samen bouwen aan een ambitieuze basis![/blockquote]

Schrijf je in en ontvang een willekeurige set kaarten, gebaseerd op een standaard kaartspel. Het doel is simpel; verzamel alle kaarten uit het kaartspel en win fantastische prijzen!
Kaarten kun je ruilen met andere deelnemers of ophalen bij onze partners en instellingen waar je als starter mee te maken krijgt.

Het spel start over enkele weken maar wij bieden je hierbij de kans om je nu al in te schrijven. Stuur het onderstaande formulier in en je bent klaar voor de start. Deelname is gratis en vrijblijvend! Binnenkort maken wij de te winnen prijzen en winnende tussencombinaties bekend, evenals de locaties van de kaarten en nog veel meer…

[divider_line]
[easy_contact_forms fid=4]