Drive your business: 1ste leenauto startklaar!

Naast het formaliseren van de overeenkomsten met een groot aantal partners maken wij nu fysieke reuzenstappen. Niet alleen met de verbouwing van onze locatie die zelfs voorloopt op schema, maar ook met de eerste leenauto voor onze starters.

Mogelijk gemaakt door een van onze partners van het eerste uur: Kamsteeg Auto Lease. En door AREA071 gratis ter beschikking gesteld aan de starters, alleen de door hen verbruikte benzine is voor eigen rekening.

Met veel plezier presenteren Kamsteeg Auto Lease en AREA071 dan ook de eerste AREA polo. Tevens mobiel reclame object van beide partijen, want wij zijn en blijven natuurlijk gezond commercieel. Commercieel en ambitieus, dat past bij ons. En voordelig en flexibel uiteraard. Komende tijd gaat u onze polo veel zien in de regio.

Volgens Joost Kooreman (Kamsteeg Auto Lease) is dit het begin van iets moois: ‘Voorbereiding is een ding en noodzakelijk maar de realisatie van een plan is toch waar het om gaat. Prachtig toch, een initiatief waarbinnen startende ondernemers in de regio Leiden (071) voordelig gebruik kunnen maken van een mooie auto. Daar werken wij graag aan mee!’

Ook Bart Hoenen (AREA071) is verheugd met de aflevering van de eerste leenauto: ‘Een maand voor opening van AREA071 gaan wij de publiciteit opzoeken en zichtbaarheid binnen de regio vergroten. Een van de manieren waarop wij dit gaan doen is met deze auto. Ook de wervingscampagnes gaan spoedig draaien en redactioneel gaan wij wat aandacht genereren.

Alles voor de starters. Naast huisvesting, coaching & begeleiding, uitgebreide services, events en flexibele voorwaarden nu dus ook inclusief ondersteuning in mobiliteit.

Drive your business; your business is our drive!