Nieuwe starter: Integer beta

Onderwijs en ontwikkeling vinden wij belangrijk bij AREA071. Vandaag ook onze samenwerking met diverse partijen op dat vlak. Nu heeft de eerste starter op dit gebied zich bij ons ingeschreven. Daar zijn wij uiteraard zeer verheugd over. Vol trots melden wij dan ook bij deze dat Integerbeta met Jeroen Devilee als ondernemer de nieuwste ster aan het firmament van AREA071 is. Integer Beta houdt zich bezig met huiswerkbegeleiding en bijlessen voor de beta vakken binnen het voortgezet onderwijs. Met name HAVO en VWO leerlingen (en hun ouders) kunnen bij hen terecht.

Tijdens de huiswerk begeleiding kunnen leerlingen in een rustige omgeving aan hun huiswerk zitten zonder afleiding. Er wordt gelet op het secuur en gestructureerd beantwoorden van vragen, omdat er met slordigheid onnodig punten verloren gaan op SO’s, proefwerken en examens. Als leerlingen vast komen te zitten tijdens hun huiswerk is er bij de huiswerkbegeleiding direct de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast wordt er dieper op een vraag ingegaan, waarbij samen gekeken wordt waarom de leerling vast kwam te zitten en hoe dat de volgende keer voorkomen kan worden. Zo wordt er niet alleen aan het huiswerk en het vak zelf gewerkt, maar ook aan het analytisch aanpakken en oplossen van problemen, één van de meest waardevolle vaardigheden die geleerd kan worden uit de bètavakken.

De bijlessen en huiswerkbegeleiding vinden plaats op de locatie van Buurthuis ’t Schippertje te Leiden. Integerbeta zocht naar een inspirerende en ambitieuze kantooromgeving als basis voor zijn bedrijf. Jeroen Devilee beaamt; ‘Ontwikkeling en groei vanuit een stabiele organisatie behoren tot de doelstellingen van Integer Beta. Het pakket van AREA071 spreekt in die zin aan dat ik een zeer compleet en flexibel pakket krijg van waaruit ik de praktijk goed kan runnen. Met alle voordelen van dien’.

En zo is het maar net!