Strategie & Werving

AREA071 is zo transparant als het maar kan. Wij delen graag onze strategie met jullie. Wij zijn continue in gesprek met starters, zzp-ers en onze partners in het veld om ons concept te verbeteren en verder te ontwikkelen. Omdat wij het beste willen voor onze starters. Een omvangrijk pakket aan diensten, services, faciliteiten, netwerk, coaching & begeleiding en events. Tegen gunstige voorwaarden natuurlijk. Hoe meer partners, hoe lager de vaste alles inclusief prijs per maand. Hoe meer starters, hoe interessanter het geheel wordt voor potentiële partners en opdrachtgevers. Dat is de meerwaarde van AREA071, het platform waar alles samen komt.

Door samen met experts ook andersoortige activiteiten voor starters en zzp-ers te ontwikkelen willen wij samen met andere aanbieders van diensten en producten een regio functie in Leiden en omstreken vervullen. Verbinden van kennis, ondernemers en partners is daarbij het kernwoord.