Grant Thornton partner van AREA071

Grand opening in september 2012, Grant Thornton, Grand concept. Werkelijk geen speld tussen te krijgen. In navolging van vele anderen heeft ook Grant Thornton ervoor gekozen om partner te worden van AREA071. Onder meer coaching en begeleiding op het gebied van finance voor de starters & zzp-ers op locatie zijn onderdeel van het totale pakket.

Grant Thornton is een dynamische en groeiende organisatie, die niet alleen diensten levert op het gebied van accountancy en belastingen, maar ook een breed pakket aan specialistische diensten aanbiedt. Haar accountants, fiscalisten en adviseurs volgen voortdurend de actuele ontwikkelingen op fiscaal en financieel terrein. Zij zijn trots op hun sterke positie in het midden- en kleinbedrijf. Maar ook op de corporate markt veroveren zij inmiddels hun eigen plek. Daarom durven zij te zeggen: Grant Thornton is die vertrouwde lokale accountant of adviseur maar dan wel van wereldklasse. En met passie voor resultaat! Dat spreekt ook ons van AREA071 aan.

Ron Hogenboom (GT) geeft aan meteen gecharmeerd te zijn geweest van het concept en de uitvoering ervan. ‘Als accountants streven wij naar echt ondernemerschap vanuit een solide financiële basis. Dat zijn twee basisvoorwaarden die binnen dit verhaal zeer krachtig zijn ingevuld. Met name de kruisbestuiving en interactie tussen de starters & zzp-ers, de opleidingskant middels de Ondernemersacademy (in samenwerking met onder meer Hogeschool Leiden) en de partners van AREA071 die vanuit hun omvang en slagkracht een directe en zeer brede bijdrage leveren aan de kansen en ontwikkeling van het ondernemersklimaat in de regio Leiden (071)’.

Ook Bart Hoenen (AREA071) is zeer enthousiast over de samenwerking met Grant Thornton. ‘Wanneer je de mogelijkheid hebt om een partner van dergelijk formaat aan je te binden dan hoef je geen twee keer na te denken maar moet je snel handelen. Gelukkig waren wij snel op hoofdlijnen akkoord. Een mooi en gebalanceerde overeenkomst met tal van wederzijdse voordelen.