Tweede Kamerlid Ziengs (VVD) op bezoek bij AREA071

Tijdens een werkbezoek aan de Baanderij in Leiderdorp bezocht Tweede Kamerlid Erik Ziengs, vergezeld door een delegatie ondernemers en wethouder Zilverentant, onder meer AREA071. Zoals jullie weten zijn wij momenteel druk met de verbouwing van ons pand maar Ziengs wilde toch een kijkje nemen bij ‘een dergelijk innovatief project’.

De combinatie onderwijs, starters & zzp-ers en de vele partners van formaat spreekt zeer aan. Educatie ontmoet commercie en alle drie de groepen versterken elkaar. Zeker omdat alles op 1 locatie plaatsvindt. Van evenementen, coaching & begeleiding tot samenwerking, creatieve sessies en ga zo maar door.

Ook wethouder Zilverentant toonde zich enthousiast over dit vernieuwende concept voor de regio Leiden. Een belangrijke regionale functie met aansprekende partners die het geheel tot grote hoogte kunnen stuwen.

In tijden van crisis is het belangrijk dat ondernemers durven te investeren in kennis, groei en ontwikkeling. AREA071 lijkt hiervoor het perfecte platform. ‘Een sterk staaltje ondernemerschap’, aldus Ziengs.

Op de foto staan van links naar rechts: Olaf Hoenson (Baanderij), Wim Regeer (Baanderij), Herbert Zilverentant (Wethouder Leiderdorp), Erik Ziengs (Tweede Kamerlid VVD), Wim Laman (LOV) en Bart Hoenen (AREA071)