Cafe de derde donderdag

Omdat het lente is en het goede nieuws en de activiteiten van AREA071 schier oneindig lijken hebben wij weer een mededeling van blije aard:

AREA071 wordt een van de vier hoofdsponsors en initiatiefnemers van Cafe De Derde Donderdag. Met nieuw elan en een dito bestuur wordt dit topmerk en cafe nieuw leven ingeblazen. Dat juichen wij natuurlijk van harte toe en willen dan ook ons steentje bijdragen. Ook hier geen lange gesprekken maar gelijk boter bij de vis. Ambitie en visie spreken ons erg aan.

Het Cafe organiseert maandelijks (met uitzondering van de maand juli) bijeenkomsten voor jonge ondernemers en professionals in de regio Leiden.
Het aanbod van producten en diensten neemt in omvang en snelheid almaar toe. Louter reageren op de vraag is geen optie meer. Alleen het onderscheidende karakter van de ondernemer of professional telt.

Door met ondernemers en professionals te klankborden wordt positieve feedback gegeven, marktkennis verruimd en contacten gelegd met mogelijke relaties.

Het aanbieden van bovenal een leuke marktplaats voor alle disciplines voor jonge ondernemers en professionals. Zakelijk sparren over ideeën en ervaringen. Ook samen met door de wol geverfde ondernemers en professionals voor wie het genereren van business al jaren een instinct is.

Bovendien is de vaste locatie van het Café de Zijlstroom, zo ongeveer onze directe buurman en dus in the area…

Tot de derde donderdag!