Eerste starter: Sporten in Stijl

Sporten in Stijl is de (web)winkel voor de zelfbewuste vrouw. Hier treft u niet alleen kleding op het gebied van Yoga, Pilates, tennis en lounge, maar ook sieraden en horloges. Uiteraard trendy en stijlvol.

Wij zijn zeer trots dat wij u Sporten in Stijl als eerste startende ondernemer binnen AREA071 mogen presenteren. Zoals u weet is ondernemen topsport, moeten er meer vrouwen naar de top en dat allemaal in stijl. Drie kernpunten van onze eerste aanwinst.. Een ideale match.

Volgens Tamara Helder, eigenaresse van Sporten in Stijl, is ‘het huren van een werkplek binnen een uniek concept voor een voordelige prijs eigenlijk heel logisch. Vooral de aansprekende partners en het uitgebreide alles inclusief pakket hebben mij over de streep getrokken. Daarbij delen wij onze ambitie en passie voor het ondernemen!’

Arjan Meester van AREA071 kan niets anders dan dit beamen: ‘Wij zijn erg blij en vereerd dat wij een dergelijke eerste starter kunnen presenteren.’

Wilt u meer informatie over Sporten in Stijl? Dan verwijzen wij u naar onze starterspagina of direct naar www.sporteninstijl.nl.

Komende tijd maken wij nog meer starters binnen AREA071 bekend.. Volg ons @area071