Nieuwe starter: Sales Channel!

AREA071 pakt een van haar oude tradities weer voortvarend op. Het vermelden van haar nieuwe deelnemers en hun activiteiten. Wij presenteren jullie vandaag een van de meest explosief groeiende bedrijven die ons concept rijk is. Namelijk Sales Channel en haar directeur Danny Remmerswaal. Met een jarenlange commerciële ervaring in diverse branches heeft hij de basis voor Sales Channel gelegd. Met een omvangrijk netwerk van partners voorzien hij en zijn team van specialisten de klant van haar inkoopbehoeftes: offertes op maat, diensten en producten. Sales Channel brengt bedrijven en leveranciers voordelig bij elkaar. Altijd de beste aanbieding voor jouw bedrijf! Sales Channel is gespecialiseerd in een groot aantal markten waaronder corporate & enterprise, mid-market, voortgezet onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger beroeps onderwijs en de bovenkant van de mkb markt. Sales Channel opereert in zowel Nederland als Belgie en onderscheidt zich middels het brede eigen netwerk, het plannen van goede leads, flexibel qua contracten en het meedenken met haar klanten.

Bart Hoenen van AREA071 is verheugd met de komst van Sales Channel. ‘Dit is een van de groeibriljanten in de regio. Commercieel en uiterst gedreven. Daarbij zorgen Danny en zijn team altijd voor een goede sfeer. Wij hopen ze nog lang aan ons te kunnen binden, zij passen uitstekend bij onze passie voor ondernemen en onze eigen ambities’. Ook Danny is blij met zijn keuze voor huisvesting bij AREA071. ‘Een flexibel en voordelig concept met een overzichtelijk en breed service pakket. Daarbij durven zij met je mee te denken en bieden ze de ruimte om mijn bedrijf ook echt te laten groeien’.

Wij houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Sales Channel. Geïnteresseerd? Kijk ook even op www.sales-channel.nl of informeer bij danny.remmerswaal@sales-channel.nl