AREA071 viert haar tweede verjaardag!!!

Hoera. Op de kop af twee jaar geleden openden wij voor vele belangstellenden een nogal gewaagd concept. Het verhuren van werkplekken.. Vanuit een stevige visie op ondernemerschap. In crisistijd met een nimmer zo grote regionale leegstand op de kantorenmarkt. Gelukkig hebben wij ons prima weten te manifesteren en met 13 partners en dik in de 60 starters/zzp-ers in huis mogen wij best van een succesvol bedrijf spreken. Zonder de laatste twee genoemden was dit natuurlijk nooit mogelijk geweest. Twee jaar verder en de ambities en drive zijn nog steeds onverminderd hoog en sterk.

Hierbij danken wij eenieder die de afgelopen periode heeft bijgedragen aan AREA071 en de inhoud van haar concept. Het zijn werkelijk teveel mensen en partijen op allemaal te noemen.

Op naar de volgende mijlpaal!

Zien is geloven… 😉