Nieuwe starter: Relax & Relief massage

Een drukke baan, actief met de kinderen, mantelzorg, sport: De maatschappij vergt soms veel van de mens. Gun daarom uw lichaam rust en houdt het in een goede conditie. Ga regelmatig langs een masseur voor een moment van ontspanning en verlichting. Directrice Elsbeth Veerhoek-De Vrij is in september 2013 vanuit persoonlijke interesse gestart met de cursus sport- en wellnessmassage van NGS.

‘Massage, lichamelijke verzorging en fysieke aandacht zijn thema’s die ik persoonlijk altijd belangrijk heb gevonden. Tot nu toe heb ik mijn carrière ontwikkeld binnen Zorg & Welzijn en ben ik interim manager. Veel denkwerk dus. Toch werk ik graag met mijn handen, denken EN doen. Die ambitie heeft mij in contact gebracht met de cursus sport- en wellnessmassage. De wens om mijzelf hierin te bekwamen speelt echter al enkele jaren. Relax & Relief massage verleent diensten op het gebied van ontspanning maar ook op dat van verlichting. Een soepeler lijf, maar ook gewoon even ontspannen. Ik zocht een ruimte van waaruit ik mijn nieuwe onderneming en ideeën verder kan ontwikkelen en dan kom je in deze regio al snel bij AREA071 terecht. De flexibiliteit, het meedenken en natuurlijk de volledige all inclusive propositie trokken mij over de streep. En daar heb ik geen spijt van!’

Ook Arjan Meester van AREA071 is duidelijk zeer ontspannen met het toetreden van Elsbeth en haar bedrijf. ‘Ondernemen is topsport en daar hoort natuurlijk ook ontspanning bij. Het concept wordt steeds completer!’