Nieuwe starter: Lammertink Communicatie

Als eerste in 2014 en als beginpunt van een lange reeks nieuwe starters bij AREA071 presenteren wij jullie vol trots een nieuwe aanwinst: Lammertink Communicatie.

Communiceren en verbinden, dat is waar Mirjam Lammertink voor staat. Als tekstschrijver, communicatieadviseur en productiebegeleider biedt zij een ‘alles-in-1-communicatiepakket aan. Daarnaast is zij beschikbaar voor interimopdrachten. Mirjam heeft veel ervaring binnen het werkveld en brengt daarmee een schat aan kennis binnen bij ons. Haar motto is: Eerlijk in communicatie. Dus mensgerichte organisaties, MKB, zzp-ers: ‘Kom maar op! Laten wij aan de slag gaan…’.

Volgens Arjan Meester is Lammertink Communicatie exact wat het concept nodig heeft op dit moment. ‘Met inmiddels meer dan 50 deelnemers kent AREA071 een grote diversiteit qua ondernemers en ondernemingen. Wonderlijk genoeg ontbrak er tot op heden een specialist op het gebied van communicatie en tekstschrijven. Met Mirjam hebben wij dat gat meteen opgevuld. Daarbij is zij een stevige persoonlijkheid die door haar optimistische insteek prima bij de rest van de community past..’ Ook Mirjam Lammertink is zeer te spreken over haar nieuwe werkplek: ‘Het is net alsof je naar ‘de zaak’ gaat. Er zijn collega’s, gezelligheid en het fijne is dat ook AREA071 een alles inclusief pakket aanbiedt. Je wordt volledig ontzorgd zonder dat je daartoe op enige wijze gedwongen wordt! Erg prettig…’