Vanavond finale van Eureka!

EUREKA is een wedstrijd waar ondernemers strijden om het meest levensvatbare en sociale business plan. Wat Eureka anders maakt dan andere wedstrijden, is dat in het plan ook de samenwerking DZB-Re-integratie Leiden is opgenomen.

 Ondernemers werden uitgedaagd met een goed plan te komen waarin niet alleen de levensvatbaarheid van het bedrijf wordt beschreven maar ook de samenwerking met DZB wordt meegenomen. Een uitstekend initiatief van DZB om samen met ondernemers te werken. Dat helpt ondernemers en werkzoekenden.

Niet alleen een vernieuwende en integrale ondernemerswedstrijd en daarom al de moeite waard, maar we willen toch even vermelden dat in de finale er 3 van de 6 ondernemers warme banden met AREA071 onderhouden. Naast uiteraard onze eigen deelnemers Generation of Change en Mix & Flix Salad Bar hebben wij ook een zeer goede relatie met de heren van Goeiemode, onze buren op de Baanderij in Leiderdorp. Dat AREA071 dynamiek en innovatie brengt was al bekend, 2 plekken in de finale van vanavond maakt ons extra trots!