Ondernemersdag071

Vrijdag 28 juni 2013 organiseerde partner Rabobank Leiden, Leiderdorp & Oegstgeest voor de eerste maal de Ondernemersdag071. Aangehaakt bij Leiden Culinair op de Garenmarkt en daarmee gelijk de verbinding zoekende. Want daar gaat het om bij de Rabobank. Zoeken naar samenwerking en verbinding. De dag begon vroeg met een ontbijt en kende een gevarieerd programma met een aantal sprekers. Ook AREA071 verzorgde samen met de Hogeschool Leiden en Rabobank een onderdeel van het programma: Ondernemers van de toekomst. Met drie wervelende presentaties van studenten van de Hogeschool mbt hun ondernemingsplannen, de hoofdact tussendoor met Humberto Tan en natuurlijk de uitreiking van de prijs voor het beste plan. Grote winnaar van zowel jury- als publieksprijs werd Movimento! Zij wonnen onder meer een Ipad en een half jaar gratis werken bij AREA071. Wij danken partner Rabobank voor de fijne samenwerking en de mooie dag.