Nieuwe partner van AREA071: Credifixx Incassoservices

Vol trots kunnen wij jullie melden dat wij wederom een nieuwe en zeer aansprekende partner aan ons concept hebben weten te binden. Credifixx Incassoservices. Een partner die qua visie en werkwijze precies bij AREA071 past: no nonsense, helder, snel, effectief en professioneel. Dat spreekt ons aan. Dezelfde eigenschappen kunnen wij met gemak toedichten aan de directeur van Credifixx, Joost van der Helm: ‘Een partnerschap met dit concept stond al enige tijd op ons verlanglijstje. Niet alleen de toenemende groep starters en zzp-ers die AREA071 bedient, maar ook de andere partners van het concept zijn interessant. Omdat er zoveel aandacht aan samenwerken en netwerken wordt besteed en er voor iedereen een voordeel in zit werkt het concept. En daar willen wij ook deel van uitmaken’.

Arjan Meester bevestigt op zijn beurt de tevredenheid met het binnenhalen van Credifixx: ‘Als je bekijkt hoeveel facetten van het ondernemerschap onze partners al bestrijken kun je concluderen dat wij met Credifixx wederom een cruciale pijler van het ondernemerschap, namelijk debiteurenbeheer en incasso services, hebben weten af te dekken. Onze starters en zzp-ers krijgen op deze manier echt een zeer volledig aanbod en netwerk. De eerste dienstverlening vanuit Credifixx is inmiddels een feit. Boter bij de vis en direct actie! Helemaal goed dus..’

Credifixx is een modern en effectief incassobureau. Niet, of niet op tijd betalende klanten vormen een groot risico voor een onderneming: zonder liquide middelen valt er immers weinig te ondernemen. Maar wat te doen met slecht betalende klanten of wat als een van uw klanten failliet dreigt te gaan? Credifixx helpt bij alle vraagstukken rondom debiteuren. Eerlijk en doeltreffend. Alle experts in huis om het debiteurenrisico tot een minimum te beperken. Van het verzenden van facturen tot incasso of zelfs beslaglegging. Credifixx werkt snel, professioneel en effectief. Met een persoonlijke aanpak die werkt: dat merkt de klant namelijk aan de vlotte afwikkeling en het minimale aantal juridische procedures.