Office per Minute: nu ook bij AREA071

Sinds gisteren is onze locatie officieel een Office per Minute locatie. Office per Minute biedt flexplekken en vergaderruimtes door het hele land. Maar dan wel met één toegangssysteem.
Met de Office per Minute App krijgen de gebruikers toegang tot alle aangesloten Spots tegen het vermelde tarief per minuut. Office per Minute registreert alle bezoeken en rekent maandelijks het werkelijke verbruik met de klant af.

Door gebruik te maken van Office per Minute krijgt men toegang tot vele inspirerende werkplekken door het hele land, met als voordeel minder reistijd, efficienter gebruik van kantoorruimte en een hogere medewerkers-tevredenheid.

Lid worden van Office per Minute en het gebruik van de App en het Office per Minute platform is gratis. Pas wanneer u met de App incheckt bij een Spot gaat de klant betalen voor de verbruikte minuten.

Dus naast een vaste plek die per maand opzegbaar is, de flexibele start abonnementen, de flexplekken per uur kan er nu ook per minuut worden gewerkt en afgerekend bij ons. Iedere seconde telt!