Rabobank nieuwste partner AREA071!!

Hallo iedereen! Het is weer zover, wij van AREA071 kunnen jullie wederom een prachtige nieuwe partner voorstellen: Rabobank Leiden, Leiderdorp & Oegstgeest.

Iedere startende ondernemer krijgt sowieso met een aantal instellingen te maken. De Kamer van Koophandel, de belastingdienst en natuurlijk De Bank. De Rabobank is daarbij natuurlijk de startersbank bij uitstek. Lokaal betrokken middels tal van projecten zoals Het Wensenfonds en Move Your Skills, laagdrempelig en makkelijk aanspreekbaar. Wij zijn ontzettend trots om te melden dat wij deze bank, die zo goed bij ons concept past, hebben weten over te halen om zich als partner aan ons te verbinden. Frank van der Voort en Marlies Goldenberg geven namens Rabobank aan direct enthousiast te zijn over deelname. ‘Een prachtig concept gericht op een voor ons aantrekkelijke doelgroep. Een doelgroep die wij graag op deze wijze ondersteunen’, aldus Van der Voort. 

Het partnerschap uit zich vooral in een nauwe samenwerking op het gebied van advisering, ondersteuning en kennis van de startende ondernemers in de Leidse regio. Daarbij zal de Rabobank zichtbaar bij AREA071 op locatie zijn. Zichtbaar en bereikbaar. ‘Startende ondernemers hebben nu eenmaal de toekomst’, weet Van der Voort. ‘Het concept van AREA071 verbindt op een unieke manier starters, groot zakelijk en onderwijs’.