AREA071 doet mee: Nationale Coach Dag

Spijkers met koppen op je goede voornemens
Zet 19 januari de eerste stap

In 2013 wèl een keer je goede voornemens realiseren? Wat inspiratie kan daarbij geen kwaad en is op 19 januari 2013 wel heel laagdrempelig te verkrijgen. Tijdens de ‘Kom naar de coach-dag kun je je namelijk in heel Nederland voor een symbolisch bedrag laten coachen door een professionele coach. Beroepscoaches die zijn aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van beroepscoaches) trakteren op honderden coachsessies vanwege het 10-jarig bestaan van hun beroepsorganisatie NOBCO. De volledige opbrengst van deze dag gaat naar een goed doel: Edukans. Je kunt je aanmelden voor een coachsessie bij jou in de buurt via www.komnaardecoachdag.nl. Of help een vriend(in) met zijn of haar goede voornemens en trakteer diegene via deze website op een coach kado!

Inspirerend
Of je nu zit met loopbaanvragen, minder last wilt hebben van stress, je talenten wilt ontwikkelen of je zelfvertrouwen wilt versterken, er is altijd wel een inspirerende NOBCO beroepscoach in de buurt die jou ondersteunt om in te zien wat je zelf nog niet zag. “Dit evenement biedt je de kans om laagdrempelig eens zelf te ervaren wat coaching kan betekenen voor jouw persoonlijke of professionele groei”, aldus Rob Huizing, voorzitter van het NOBCO bestuur.

Boot, villa of paardenstal
Van Groningen tot Maastricht, op een boot, in een oude villa of in een paardenstal. Op wel 38 gevarieerde locaties in heel Nederland, beschikbaar gesteld door Het Coachhuis en andere partners, staat een breed scala aan type coaches klaar. Gaat je voorkeur uit naar een personal coach, business coach of life coach, of toch liever een loopbaancoach, e-coach of paardencoach? Op de ‘Kom naar de coach-dag’ kun je in heel Nederland terecht met jouw vragen.

NOBCO Beroepscoaches
Iedereen mag zich coach noemen, het is een onbeschermde titel. Als je kiest voor een NOBCO beroepscoach, weet je dat je kiest voor een vakspecialist, die zich heeft gecommitteerd aan de NOBCO ethische beroepscode en investeert in de verdere professionalisering van het coachvak. In Nederland zijn ruim 2000 beroepscoaches bij de NOBCO aangesloten. Zij zijn te vinden via www.nobco.nl.

Ontwikkeling hier is ontwikkeling daar
De volledige opbrengst van de ‘Kom naar de Coach-dag’ gaat naar een goed doel, namelijk Edukans. Edukans gelooft in scholing als de meest duurzame vorm van ontwikkeling. Daarom werkt Edukans aan meer scholen, meer schoolbanken, meer schoolborden, meer boeken en meer leraren in ontwikkelingslanden. Nick & Simon zijn de ambassadeurs van Edukans: “Onderwijs is de basis van je leven. Ieder kind móet naar school. Daarom zetten wij ons in voor Edukans.”

Door je in te schrijven voor een coachsessie, draag je dus niet alleen bij aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van kinderen wereldwijd. Aanmelden kan via www.komnaardecoachdag.nl