Mixed emotions

AREA071 pionier en rasondernemer Jorrit van de Walle gaat AREA071 verlaten. Dat lijkt slecht nieuws maar is het natuurlijk niet! Na een stormachtige ontwikkeling heeft Jorrit een enorme kans gegrepen en treedt toe tot het management van HC&H Consultants. Feitelijk is het onze eerste starter die succesvol doorstroomt. Wij zijn dan ook bedroefd om zijn aanstaande vertrek, trots op het feit dat hij zo snel deze uitdagende stap heeft kunnen en mogen zetten en zeer dankbaar voor zijn bijdrage aan AREA071. Jorrit is deelnemer van het eerste uur en heeft een groot aandeel gehad in de laatste fase van ontwikkeling van ons concept en zijn enthousiasme naar anderen toe werkt nog steeds aanstekelijk.

Rest ons slechts Jorrit ontzettend veel succes te wensen al is dat eigenlijk niet nodig. In Jorrit we trust!