Nieuwe partner AREA071: Van Oerle Nettpro

Wij hebben wederom een heugelijke mededeling. Van Oerle Nettpro heeft besloten om zich als partner aan ons concept te verbinden. Een schone zaak, dachten wij zo. Door gehoor te geven aan de behoefte naar maatwerk in de dienstverlening en communicatie is het van oorsprong glazenwassersbedrijf in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid naar een volwaardige schoonmaakorganisatie met bijna 200 medewerkers.
Met hun uitgebreide diensten- en productenpakket, mogen zij vele gerenommeerde organisaties uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht tot hun opdrachtgevers rekenen.

Een trotse Ivo van Oerle: ‘een prachtig concept en de visie van de heren spreekt mij ook erg aan. Toen ik vernam dat er nog partners werden gezocht heb ik gekeken hoe wij een zo goed mogelijk pakket konden samenstellen waar beide partijen tevreden mee zijn. Bij AREA hebben ze door hun slimme werkwijze mogelijkheden zat, waardoor wij veel vanuit onze eigen producten en diensten kunnen doen. Wel zo makkelijk!’ Ook Stefan Mizee van AREA is duidelijk blij met dit partnerschap: ‘Buiten alle faciliteiten en services die wij onze starters en ondernemers bieden willen wij dat alles er picobello uitziet. Daar gaat Van Oerle Nettpro nu een zeer belangrijke rol bij spelen.’