AREA071 op 6 Juli 2012: De stand van zaken en prijsdaling!

Goedemiddag. Zo vlak voor het weekend en de zomervakantie brengen wij een kleine update inzake de actuele stand van zaken bij AREA071. Zoals jullie hebben kunnen lezen hebben wij weer enkele aansprekende partners aan ons weten te binden. Dat is mooi. Mooi voor ons inhoudelijke aanbod richting starters, mooi voor de overige partners en helemaal mooi voor de alles inclusief prijs per maand. Die laatste kunnen wij door het formaliseren van de partnerschappen nu verder laten dalen tot maar liefst 499 euro per maand!

499 euro!! Voor een volledig ingerichte werkplek in een ondernemersomgeving met een zeer uitgebreid pakket aan services zoals gratis gebruik van leenauto’s, office supplies, printen, kopiëren, koffie, thee, internet, postbus- en telefoonservice, bemande receptie, vergaderruimtes, cafe en ga zo maar door.

499 euro!! Voor een vaste werkplek die per maand opzegbaar is en die mogelijkheden tot (door)groei kent.

499 euro!! Voor een werkplek met begeleiding, advies en coaching op locatie biedt. Uiteraard allemaal inclusief bij ons standaard aanbod. Ons ondersteunend aanbod is zeer breed en behandelt onder meer fiscale zaken, financieen, bedrijfsadministratie, marketing, communicatie, persoonlijke ontwikkeling enzovoort.

499 euro!! Voor een werkplek met een aantal regionale events gewoon in huis. In ons eigen cafe wordt onder andere de Open Coffee Leiderdorp georganiseerd en andere netwerkbijeenkomsten komen binnenkort op de agenda. Ook andersoortige events gericht op startups en ondernemen staan in de planning.

Onze partners zorgen ervoor dat wij het voorgaande zeer voordelig kunnen aanbieden aan onze starters. Tel daarbij onze aantrekkelijke kennismakingsacties op en het aanbod is compleet. Ben je nieuwsgierig en wil je kennismaken met ons? Of gewoon een kopje koffie drinken en de ruimte ervaren? Kom dan langs, zien is namelijk geloven.

Wij hebben nog enkele pionierplekken in de aanbieding om de laatste fase voor de officiële opening in september mee te helpen testen. Pionieren kan tegen uitermate aantrekkelijke voorwaarden en deze plaatsen zijn per direct beschikbaar. Concreet kun je door ons te helpen met jouw input door komende tijd gratis te komen werken.

Onze officiële opening is trouwens vastgesteld op 19 september aanstaande. Wij houden dan de hele dag open huis maar het officiele moment vindt plaats om 16.00 uur. Uitnodiging en informatie omtrent het programma volgen spoedig.

Vanuit AREA in ieder geval een fijne en productieve zomer gewenst! Meld je gewoon aan als pionier en geef je onderneming een boost…

Business as usual!