Partnerschap Kamsteeg Auto Lease

Wij zijn verheugd dat wij jullie kunnen meedelen dat Kamsteeg Auto Lease als één van de eerste kernpartners kan worden bijgeschreven! Eigenlijk was de deal snel beklonken.

Zowel Joost Kooreman namens Kamsteeg Auto Lease als Bart, Stefan & Arjan namens AREA071 delen een visie ten opzichte van ondernemen en service. Bovendien beschouwen beide partijen elkaars businessmodel als aanvullend. Na enkele enthousiaste gesprekken waren wij er op hoofdlijnen uit.

Kamsteeg Auto Lease is onze partner op het gebied van mobiliteit. Dat houdt in dat zij niet alleen de leenauto’s ten behoeve van de starters leveren, maar ook het wagenpark van AREA071 verzorgen.

‘Kijk, dat soort mooie deals scoren wij graag”, aldus Stefan Mizee van AREA071

“Een innovatief concept gericht op ondernemers en het faciliteren van de middelen daarvoor is voor ons een prachtige mogelijkheid, wij zijn meer dan gelukkig met het wederzijds voordeel dat we hiermee gaan behalen, zegt Joost Kooreman van Kamsteeg Auto Lease. “Wij laten hiermee goed zien dat ook de startende ondernemer voor ons een serieuze relatie is”

Als partner van ons bieden wij Kamsteeg Auto Lease een groot aantal voordelen:
Exposure, deelname aan een uniek concept en nog veel meer.

Heb jij ook interesse om partner van AREA071 te worden? Informeer dan snel naar de mogelijkheden, wij hebben nog enkele plaatsen beschikbaar.