Nieuwe deelnemer: KRUKX

KRUKX verbindt bedrijven in de tuinbouw en adviseert over de te volgen communicatie strategie. Oprichter Lianne van der Kruk heeft 15 jaar internationale marketing, communicatie en sales ervaring in media en zet haar ervaring nu in om ondernemers, met name in de tuinbouw en daaraan gerelateerde sectoren, te helpen bij hun communicatie.

Lianne: “Bedrijven in de Nederlandse tuinbouw kunnen echt verschil maken wereldwijd. Dat inspireert me enorm, er is een grote groei mogelijk en die wil ik graag helpen faciliteren, er deel van uitmaken. In 2050 zijn er wereldwijd 9 miljard mensen die allemaal willen eten, wonen en zo meer. De Nederlandse tuinbouw kan hierin een belangrijke bijdrage leveren, bijvoorbeeld door ook in Afrika actief te worden in de groententeelt. Daarnaast zijn Nederlanders enorm ver in duurzaamheid. Als we onze kennis in ontwikkelende markten delen, zal dat leiden tot groei daar, wat een gunstig effect heeft wereldwijd. Mijn rol is er één van verbinder. Ik help leiders uit de sector om hun boodschap op de juiste manier voor het voetlicht te brengen en doe projecten die erop gericht zijn samenwerkingsverbanden te vormen.

KRUKX specialiseert zich in evenementen die betrekking hebben op de duurzame tuinbouw en ondersteunt ondernemers en andere leiders in de sector bij hun persoonlijke, corporate en marketing communicatie.

Met Lianne hadden wij direct een klik. Zoals jullie weten staan wij van AREA071 open voor allerlei ideeën, samenwerkingen en anderszins interessante zaken en dat gevoel bleek geheel wederzijds. Meedenken en elkaar verder helpen. Dat is ondernemen. Wij zijn ontzettend blij een marketing & communicatie zwaargewicht in huis te hebben. Absoluut een meerwaarde voor ons concept.