AREA071 beveelt aan: Het Nationale Regenboog Evenement

Unieke promotie voor Leiderdorp!

Met het Nationaal Regenboog Evenement 2013 (NRE2013) kunt u het kleurrijke Groene Hart op unieke wijze beleven. Op het water strijden de zeilers namens dorpen, gemeenten, bedrijven en de toeristische sector tegen elkaar. De boeien worden dagelijks ergens anders uitgelegd. En op elke locatie wacht u een boeiend walprogramma. De vloot brengt u naar de Kaag, Braassem, Westeinder en de Vinkeveense en Nieuwkoopse plassen. Allemaal gemeenten met mooie natuur en bezienswaardigheden. Het evenement vindt plaats van 2 t/m 7 juli 2013. Op de website www.nationaalregenboogevenement.nl vindt u alle informatie over het programma en de side events.

Een unieke kans dus voor Leiderdorp dat deze keer voor het eerst met een eigen boot meevaart. En wat voor een boot! De stuurman van dit ijzersterke team Eric Kampschreur is een rasechte Leiderdorper. Hij zeilt al jaren met zijn broer Robert, Frank Bik en Marcel de Jong . Eric is een zeer ervaren stuurman en is zelfs drie jaar met deze bemanning uitgekomen voor het Holland Team bij de teamwedstrijden. Hier wordt je alleen voor gevraagd wanneer er echt potentieel inzit. De bemanning is volledig op elkaar ingespeeld en vertrouwd blindelings op elkaar. Leiderdorp maakt met dit schip en haar bemanning een serieuze kans op de overall eindprijs van dit evenement.

De gemeente heeft zelf beperkte middelen beschikbaar voor dit soort doeleinden en geeft u daarmee de unieke kans om deelnemer te worden aan dit prachtige en aansprekende evenement. Buiten dat, een kans om als ondernemers een lijn te trekken en gezamenlijk het Leiderdorps belang te dienen. Voor slechts 500 euro* bieden wij u het volgende:

  1. Aanwezigheid bij alle sponsorevents, waaronder de openingsceremonie op 2 juli en de slotdag op 7 juli en de dagelijkse afsluitende zeilborrels met aanwezigheid van onder andere de Commissaris der Koningin Jan Franssen en veel regionale en nationale ondernemers en vertegenwoordigers uit overheid en bedrijfsleven
  2. Mogelijkheid tot organiseren van officiële boot presentatie met fotoshoot met burgemeester en andere prominenten
  3. Vermelding (van alle sponsoren) door Laila Driessen in alle interviews en uitingen die zij in aanloop naar en gedurende het evenement verzorgt
  4. Vermelding in het Leiderdorps Weekblad en het officiele NRE2013 terugblikboek
  5. Mogelijkheid om unieke sponsorkleding te verzorgen voor gehele Leiderdorpse delegatie
  6. Eeuwige roem en uw bijdrage om Leiderdorp (terug) op de kaart te zetten!

Zij gingen u reeds voor: Gemeente Leiderdorp, Rijnland Ziekenhuis, Familie Regeer, AREA071, Kamer van Koophandel Den Haag,

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar en het animo is groot, dus wees er snel bij! U kunt contact opnemen met Bart Hoenen (bart@area071.nl)/ 06-24500841

*Gedeeld sponsorschap is uiteraard ook een optie. We bespreken het graag met u.