Nieuw in het team: Way2Grow

Groeien doen wij bij AREA071 graag. In dat kader kunnen wij u weer heugelijk nieuws melden. Wederom heeft een aansprekende onderneming de weg naar ons gevonden. Het betreft Way2Grow, vertegenwoordigt door haar directeur Nienke Schamper. Way2Grow adviseert en ondersteund op het gebied van groei. Of dat nu op het gebied van talentontwikkeling, uitbreiding, professionalisering of verbetering van bedrijfsprocessen is, Way2Grow is DE partner om deze groei te begeleiden en te stimuleren.

Nienke ziet in de huisvesting bij AREA een mooie toekomst en het concept sluit goed aan bij haar visie op ondernemen. ‘Dit is wat je noemt een concept met groeipotentie. Ik ben eerst kennis gaan maken met Area voordat ik besloot om mijn bedrijf hier te vestigen. Zo heb ik een aantal events op locatie bezocht en informatie aan starters en partners gevraagd. Ik voel mij er nu al thuis’.

Arjan Meester van AREA07 is blij met de toetreding van Nienke met Way2Grow. ‘Niet alleen is Nienke een zeer gedreven en kundig ondernemer maar zij maakt tevens deel uit van het bestuur van ondernemersvereniging BV Leiden. Wij bij AREA zijn erg voorstander van een ondernemersvisie op de regio Leiden (071) en vinden haar deelname een aanwinst voor het concept en de uitvoering ervan’.