Nieuwe starter: Doen waar je blij van wordt!

Wat leuk dat u ons gevonden hebt! Doen waar je blij van wordt leidt op, traint, coacht en adviseert.  En dat doen we met passie, betrokkenheid  en scherpzinnigheid.

Wij ondersteunen bij het inzetten van talent en kwaliteiten. Want als je werkt vanuit je talent en kracht, ben je op je best.

Op onze website leert u ons kennen. Wie zijn we, wat doen we en waarom doen we wat we doen. Het liefst maken wij persoonlijk kennis. Laat dit dan de eerste stap zijn!
Is het tijd voor de tweede stap?

Krista Minkhorst is de oprichtster van ‘Doen wat je leuk vindt’ en is via aangesloten netwerk event Cafe de Derde Donderdag bij AREA071 terecht gekomen. ‘Een leuk event waarbij de kennismaking met zowel starters als het management van AREA reden waren om daar toch eens te gaan kijken. Het enthousiasme druipt ervan af. Eenmaal op locatie was ik snel overtuigd. Niet alleen qua werkplek en alles inclusief maar ook de dynamiek en het contact met starters en partners die zich bij het concept hebben aangesloten. Mijn ideale werkplek!’

Ook Bart Hoenen toont zich een tevreden man met de komst van Krista. ‘Het is weer een nieuwe laag in de diversiteit die wij inmiddels qua ondernemerschap in huis hebben. Krista staat met haar bedrijf bekend om de hoogwaardige trainingen die zij verzorgt. Buiten dat voegt zij ook op persoonlijk vlak het nodige toe!’