TV West zond uit vanaf ons eigen Cafe de Derde Donderdag!

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. Een reportage van Westbusiness voor het programma Frits op TV West. Een reportage over het pitchen op netwerk event Cafe de Derde Donderdag (CDDD). Ons eigen CDDD. Hier in Leiderdorp, of voor diegenen met een ruimere blik: 071. Zoals bekend dragen wij het CDDD een zeer warm hart toe en ondersteunen het waar wij kunnen. Qua visie en uitvoering zeer aansprekend en qua deelnemersaantallen gezond groeiend. Het CDDD is inmiddels niet meer weg te denken uit de agenda van de regionale ondernemers. Het CDDD dat mede door Azeta, Abcor en Credifixx wordt ondersteund laat zien een volwassen event te zijn voorzien van de nodige continuïteit. Hoe houdt men een elevatorpitch? Filmpje…

 

[vimeo id=”63637544″ width=”662″ height=”400″]