Nieuwe Starter: Tripta

Tripta neemt u het grootste gedeelte van uw zoektocht naar een vakantie op maat uit handen. Door gebruik te maken van Tripta kunt u deze zoektocht terugbrengen tot slechts een aantal minuten. Reisaanbieders zullen naar u toe komen met een vakantie die perfect aansluit bij al uw wensen.  U kunt  via de site in een eenvoudig overzicht alle offertes bekijken. Tripta is geheel vrijblijvend en u verplicht zich tot niets!
Pieter de Vries van Tripta spreekt van een goede match. ‘We hebben diverse locaties bezocht en onderzocht op geschiktheid om onze onderneming te huisvesten. AREA071 sprong er direct uit. Zowel qua inhoud van het pakket als de prijs die ervoor wordt gerekend. Bijna te mooi om waar te zijn. Het doorslaggevende argument was echter het echte ondernemersklimaat dat er heerst binnen het concept. Alles is ingericht om optimaal met je eigen bedrijf bezig te zijn’. Arjan Meester van AREA071 is blij met de nieuwe ondernemers. ‘Een onderneming met meerdere personen brengt direct iets extra’s voor ons concept. Wederom een onderneming met een uniek concept dat aansluit op onze visie op ondernemerschap.