#COMON project gestart met Hogeschool Leiden

Na een succesvolle eerste keer vorig jaar konden wij bijna niet wachten om ook dit jaar mee te doen aan het #comon project van de opleiding communicatie van onze partner Hogeschool Leiden. Gelukkig kregen wij enkele weken geleden een telefoontje van directeur Peter Duijvestein van Leiden Communicatiestad (coördinator comon project) dat het weer zover was. Afgelopen twee dagen hebben wij 100 studenten op onze locatie mogen verwelkomen voor een bedrijfsbezoek met mini opdracht. We zijn nu druk bezig met de definitieve omschrijving van de door ons uit te zetten #comon opdracht en wij verzekeren jullie dat het wederom een aansprekende zal zijn! Leuk project, leuke studenten en natuurlijk een leuk resultaat. En daarmee doelen wij uiteraard ook op het zeer succesvolle en qua verzorging uitstekende boottochtje ter afsluiting. Kortom, wij hebben er zin an!