Wolfslag officieel nieuw partner!

Kantoorartikelen zijn onmisbaar voor iedere ondernemer. Kwalitatief hoogwaardige producten en een dito service zijn daarbij een must. AREA071 biedt haar starters een alles inclusief pakket dus ook voor dit onderdeel hebben wij gezocht naar een partner van formaat. En die hebben wij gevonden!

Wij presenteren jullie bij deze onze nieuwe partner in kantoorartikelen Wolfslag. Een sterke speler in onze eigen regio 071. Buiten dat, een ondernemer Pur Sang. Al meer dan 80 jaar de speciaalzaak. Ze bieden een totaalconcept voor zowel kantoor als thuiswerkplek. Daarnaast kunnen klanten terecht voor alle print en scan oplossingen. Een eigenschap sprong er voor ons direct uit: Service.

Volgens Patrick Wolfslag, directeur Wolfslag, was de match snel gemaakt: ‘Zeker als regionale ondernemers is een goede samenwerking onontbeerlijk. Een samenwerking moet wederzijdse voordelen en vooral een goed gevoel opleveren. Met de heren van AREA071 had ik gelijk een klik. Niet alleen de drive en de benodigde visie voor een dergelijk project, maar juist ook het oog voor de starters en partners en de betrokkenheid bij het ondernemersklimaat in de regio Leiden maakten het voor ons een simpele optelsom.’ Stefan Mizee van AREA071 is dan ook verheugd met dit nieuwste partnerschap: ‘Wij zijn erg tevreden met de inhoud van onze deal en kijken uit naar een lange samenwerking met dit mooie historische bedrijf. Patrick Wolfslag is exact het type ondernemer dat wij als partner wensen.’