Nieuwsbericht: En de volgende pionier dient zich aan: Van A naar P!

De vakantieperiode is nu echt voorbij. Ook AREA draait weer op volle toeren. Het zal jullie dan ook weinig verbazen dat daarmee tevens de goed nieuwsgenerator weer op stoom is. Vol trots presenteren wij jullie dan ook onze laatste aanwinst en dappere pionier die bij ons zijn werkplek huurt en tegelijkertijd mee helpt ons concept optimaal te krijgen.

Van A naar P. Afkomstig uit buurgemeente Alphen aan den Rijn. Een creatieve ondernemer die in de persoon van Bas Bosman ons in 071 een boost komt geven. Van A naar P, een onderneming die voor iedere organisatie een eigen verhaal creeert. Een onderneming die de juiste middelen weet in te zetten en luistert naar de verhalen uit de directe omgeving. Een onderneming die het antwoord heeft op alle marketing vraagstukken.

Bas Bosman is ervan overtuigd dat ‘de boost die wij AREA kunnen geven geheel wederzijds is. Niet alleen spreken het concept, de partners en de uitvoering ervan mij zeer aan, maar ik deel onverkort de achterliggende visie’.

Arjan Meester heeft hier ‘weinig aan toe te voegen! Wij zijn zeer verheugd met het werven van een aansprekende ondernemer uit Alphen aan den Rijn. Wij hopen hiermee juist regionaal ons punt te maken.’

www.vananaarp.nl