AREA071 doet mee met The Next Entrepeneur!

Wij van AREA zijn gek op ondernemen. Wij zijn gek op spellen. En wij zijn ook gek op competitie. Via de lokale Rabobank vernamen wij van een aansprekende ondernemerswedstrijd; The Next Entrepeneur, in samenwerking met MBK Nederland. Een wedstrijd waarbij ook nog eens geld te verdienen valt. Dat is uiteraard interessant. De criteria voor deelname zijn ambitie en startende ondernemer zijn.. Jullie kennen ons. Ambitieus en met een onderneming die pas op 19 september aanstaande haar deuren officieel opent mogen wij met recht een starter genoemd worden. Daarbij hebben wij volgens onszelf natuurlijk ook een meer dan prima businessplan voor ons concept vervaardigd. Onze aanmelding was daarmee slechts een formaliteit.

Onze partners en starters spelen een grote rol in ons eventuele succes. Het leuke is dat met deze wedstrijd jullie ook een rol kunnen spelen. Het enige dat je hoeft te doen is op ons te stemmen via http://www.thenextentrepreneur.nl/profiel/6806/bart-hoenen.htm

Want als wij winnen, wint iedereen! Zien is geloven..

GAME ON!