ZZPower voor de ondernemende ZZP'er

In een vijftiental ‘werktafels’ Kennis, inspiratie en interactie krijgt u praktijkervaring voorgeschoteld waar u direct mee aan de slag kunt. Niet alleen maar luisteren naar wat er gezegd wordt, maar actief deelnemen en kennis en ervaring met elkaar delen. Dat is wat ZZPower 2.0 u gaat bieden. Het programma is opgebouwd rondom het thema ‘groei’. Uw bedrijf staat op poten en u bent toe aan de volgende fase. U zoekt naar verbreding van uw activiteiten door samenwerking aan te gaan of u wilt juist uw kennis verdiepen en verder professionaliseren. Maar hoe pak je dat aan? Wat verwachten grote bedrijven van hun freelancers? Wat houdt een samenwerking in? Hoe kan ik nog verder professionaliseren?

Ook AREA071 verzorgt een tafelsessie tijdens ZZPower. Naar aanleiding van de concrete inbreng van de ondernemers gaan wij met hen in discussie over ondernemen, huisvesting, eisen & wensen ten aanzien van een werkplek, begeleiding & coaching, deel uitmaken van een concept, ontwikkeling & groei en netwerk. Schrijf je HIER in!

Zie bijlage voor de officiële uitnodiging en meer informatie