Wervingscampagne

Vanaf het moment dat wij gaan starten met het verbouwen van de AREA071 ruimte gaat tevens onze eerste wervingscampagne van start. Dat moment komt snel, namelijk op 1 maart aanstaande is het zover.. Wie gaan wij werven? Starters gaan wij werven. Hoe gaan wij die werven? Wij gaan starters werven via alle ons beschikbare kanalen; (social) media, brochures, mond op mond reclame, ambassadeurs, partners, netwerkbijeenkomsten, events, CoMon, enzovoort enzovoort. Waarmee gaan wij de starters overtuigen? Wij overtuigen ze door een voordelig alles in 1 inclusief pakket met flexibele voorwaarden. Met een dynamische inspirerende werkplek waar samenwerking en synergie centraal staan. Met een omvangrijk netwerk. Met een interessant event programma. Met vele mogelijkheden op het gebied van coaching en begeleiding. Met inkoopvoordelen en voorrechten. Met aansprekende partners en nog veel meer!

WE WANT YOU!