Coaching

AREA071 biedt haar starters diverse vormen van coaching op allerlei gebieden. Marketing, communicatie, administratie, boekhouding en juridisch advies zijn zomaar enkele zaken uit het uitgebreide pakket. Coaching en advies worden bij ons op verschillende wijzen ingezet. Soms organiseren wij bijeenkomsten en seminars, andere keren weer workshops en trainingen. Op geregelde tijden adviseren onze experts via spreekuren bij AREA071, dat is lekker laagdrempelig en wel zo gemakkelijk. Onze starters krijgen volop gelegenheid zich te presenteren aan hun collega’s maar ook aan andere bedrijven tijdens onze vele events. Netwerkborrels en ondernemersbijeenkomsten met een thema. Op dit moment zijn wij druk bezig het totale aanbod vorm te geven. Hou onze website in de gaten want wij delen ieder nieuwtje met jullie!