Startersplek

ons aanbod toegelicht

Het aanbod van AREA071 is eenvoudig maar divers. Om te beginnen een werkplek op maat in een prima omgeving. Ruime parkeergelegenheid en mogelijkheden tot doorgroei. Een gezamenlijke receptie en standaard faciliteiten zoals internet, printers en een kopieermachine. Een grote gemeenschappelijke ruimte, het cafe. Voor ons standaard benodigdheden die horen bij iedere onderneming.

Bij AREA071 maken de starters ook gebruik van het fantastische pakket van aanvullende diensten. Advies en een uitgebreid netwerk. Inkoopvoordeel bij tal van leveranciers. Interactie met andere ondernemers. Bouwen aan jouw eigen onderneming maar ook bijdragen aan AREA071 als geheel.

Wij richten ons op de ambitieuze starters. Starters met een visie. Starters met een helder product of duidelijke dienst. Starters die zich optimaal willen ontwikkelen in een inspirerende omgeving. Een omgeving waarin duidelijkheid heerst. Wij draaien niet om de hete brij heen. Direct en concreet communiceren. Dat verdienen klanten maar dat verdien jij als starter net zo goed. Weten waar je aan toe bent. Ondersteuning waar nodig en ook wij maken graag gebruik van jouw eigen expertise. Wij zijn jong. Wij zijn eigenzinnig en vernieuwend. Wij zijn trendy en modern.

Een dergelijk concept bestaat niet, zeker niet in de regio Leiden. Een regio die bruist van creativiteit en ideeen. Daar willen en kunnen wij wat mee. Er bestaan natuurlijk wel genoeg bedrijfsverzamelgebouwen en startersunits. Ook andere concepten waarbij juist aanvullende dienstverlening wordt geboden zijn niet vergelijkbaar en bovendien zeer prijzig. Onze meerwaarde zit in de dynamiek en interactie. Het samen werken aan iets groots. De top bereiken. En dat alles voor een scherpe prijs en uitstekende zeer flexibele voorwaarden.


Startersplek

€ 250,- p/m

Inclusief:

Huren per maand
Ingerichte werkplek
Faciliteiten
Coaching
Services
Partners
Events

 

 

 

 

 

 

Reserveer nu

Je bespaart

€ 430,- p/m

Standaard bij AREA071:

Internet
Auto
Receptie
Telefoonservice
Printer/scanner
Verzekeringen
office supplies
postbus
beveiliging
meubilair
schoonmaak
heffingen
Consumpties

 


Scherpe prijzen
Onze prijzen zijn exclusief BTW (21%) maar inclusief alle faciliteiten en services binnen het AREA concept. Onder meer het gebruik van onze leenauto’s, printen & kopiëren, internet, koffie & thee, office supplies, servicekosten, begeleiding & coaching en events op locatie zijn zaken die zonder aanvullende kosten binnen het standaard aanbod van AREA071 vallen. Op dit moment bedraagt de prijs 250 euro!

Ingerichte werkplek
Een werkplek bij AREA071 bestaat uit een bureau, bureaustoel, rolblok, opslagkast en diverse bureaubenodigdheden zoals verlichting, staplers en postvakjes. Uiteraard allen voldoend aan de huidige arbo normen, dus alles in hoogte verstelbaar en uitgerust voor maximaal comfort.

Faciliteiten
AREA071 biedt haar starters vele extra faciliteiten zoals een receptie, ruime gratis parkeergelegenheid, vergaderruimtes, keuken, comfortabele zithoeken en nog veel meer. Allemaal inclusief binnen de huurprijs. Wij houden niet van verassingen op dat gebied.

Coaching
Onze kring van partners wordt steeds groter en daarmee ook het aanbod op het gebied van begeleiding en coaching. Spreekuren met juristen, communicatieprofessionals, accountants, etc. staan regelmatig ingepland. Hiermee kun je kosteloos advies inwinnen, dat scheelt je letterlijk honderden euro’s per consult! En gewoon inclusief op je eigen werkplek.

Services
Wij bieden onze starters een mooi pakket aan services. Mogelijkheid tot gebruik van onze leenauto’s, gunstige inkoop bij onze partners, telefoonbeantwoording en nog veel meer.

Partners

AREA071 heeft een flink aantal aansprekende partners aan zich weten te binden. Iedere partner draagt op gelijkwaardige en structurele manier bij aan het concept en de uitvoering ervan. Dankzij onze partners kunnen wij de starters een zo breed en aantrekkelijk mogelijk pakket tegen zo gunstig mogelijk tarief aanbieden.

Weten wie onze partners zijn?


Huren per maand
Onze prijzen zijn voordelig en onze voorwaarden aantrekkelijk en flexibel. Zo huur je een vaste werkplek die per maand opzegbaar is. Lekker makkelijk, een alles inclusief pakket dat zo flexibel is. Wanneer je een enorme groei doormaakt, kun je binnen het concept doorgroeien naar andere meer passende ruimte. Zonder extra kosten dus, omdat wij altijd vanuit onze starters en zzp-ers redeneren. Als het mis gaat ben je binnen een maand van alles af.

Events
In het cafe van AREA071 worden met grote regelmaat leuke events georganiseerd. Voor en door ondernemers. Netwerkbijeenkomsten, seminars, borrels en ga zo maar door. Wij stimuleren onze starters om ook hiervan gebruik te maken. Sterker nog, wij geven alle gelegenheid om zelf ook activiteiten te organiseren. Netwerken is nu eenmaal belangrijk.