Referenties

Wat zeggen de starters over ons

Zoals jullie weten zijn wij voor en door starters. Inmiddels hebben wij een aantal starters bij ons werken en we hebben ze eens gevraagd naar hun ervaringen en indrukken tot nu toe. Dat doen we regelmatig, ook om te luisteren naar suggesties en opmerkingen die zij over AREA071 en haar aanbod hebben. Wij houden onze starters graag tevreden. Zij zijn naast de partners voor AREA071 de voornaamste ambassadeurs. Wij geloven in ons concept en in de gebruikers ervan. Hiernaast een aantal referenties van onze eigen klanten.

Werken bij AREA071 levert mij behalve collega’s, ook een professionele uitstraling en verbinding op. Samen met collega ondernemers sparren we over mogelijkheden, kansen, creëren en ondernemend ondernemen. En dit alles op een motiverende werkplek.

 

Door AREA071 kom ik professioneel en gedreven over, mijn klanten kan ik ontvangen in een inspirerende omgeving, waar reuring en bedrijvigheid is.

 

Kortom: AREA071 is dé plek voor ondernemende ondernemers! 

Trittico.nu/ Wendy Vos

 

Ik vraag, AREA071 faciliteert. Ik hoef niet na te denken over zaken die veel tijd kosten, dat scheelt tijd. En tijd is voor mij als starter kostbaar. AREA071 geeft mij de rust om te werken, zonder dat ik afgeleid word. En daarom is AREA071 mijn basis!

Ri-Organizing/ Francine Nijkamp

 

Vanaf het begin was ik enthousiast over het concept van AREA071. Dat brengt hoge verwachtingen met zich mee. En mijn verwachtingen zijn uitgekomen. AREA071 werkt inspirerend, ontzorgt en zorgt er voor dat ik mij volledig kan richten op het ondernemen. De collega-ondernemers zorgen voor de inspiratie; het sparren en overleggen helpt je verder. Het complete pakket aan diensten ontzorgt me; er zijn weinig zaken die ik nog moet regelen. Ook de locatie ‘werkt’ en heeft een professionele uitstraling. Een must voor elke starter en de investering meer dan waard.

Audittrail/ Jorrit vd Walle

 

Eigenlijk voelde ik mij vanaf het begin ‘thuis’ bij AREA071, alleen dan een thuis waar ik wel aan werken toekom. Dit kan komen doordat ik in het begin de enige was aan de voorzijde van het gebouw waardoor ik bij wijze van spreke kon doen en laten wat ik wilde. Zelf denk ik echter dat het komt door jullie open ontvangst en houding, en de mogelijkheden die Area te bieden heeft.

 

Als studerende starter heb ik nog niet veel kaas gegeten van het ondernemen en is het van belang om de kneepjes van het vak door te krijgen. Doordat jullie open staan om een handje te helpen met allerlei zaken en bereid zijn jullie ervaring te delen over bijvoorbeeld acquisitie, netwerken en exposure pik ik steeds dingen op waar ik iets mee kan. Deze kennis pik ik niet alleen van jullie op, maar ik merk dat ook de gesprekken met andere binnendruppelende starters mij inzicht geven in de professionele markt.

 

Met het omvangrijke netwerk dat AREA071 claimt te bieden/creëren, heb ik ook al positieve ervaring opgedaan. De open werkruimte zorgt ervoor dat elke klant en partner die door de deur naar binnen stapt gemakkelijk aan de praat raakt met de collega-starters. Op deze wijze heb ik al een aantal mensen ontmoet die zeker een toevoeging zijn op mijn persoonlijke netwerk. Al met al zorgt de open en professionele sfeer van Area071 ervoor dat het een mooie thuishaven is waar gewerkt kan worden.

Gielkens Search & Recruit/ Roel Gielkens

 

Als Alphens marketingbureau is communicatiestad Leiden altijd al een mooi referentiekader. Al enige tijd is er gezocht om op een prettige manier voet te krijgen op Leidse grond. Totdat AREA071 op het pad kwam. AREA071 verbindt het Leidse ondernemersleven op een zeer laagdrempelige en open manier. Door jonge starters samen te brengen met gevestigde bedrijven. AREA071 is een smeltkroes van talent, ervaring, expertise en vooral ondernemerschap. Een plek waar ik zowel van kan profiteren als mijn eigen bijdrage aan kan leveren. Het is niet het Nieuwe Werken. Het is het Nieuwe Ondernemen.

Van A naar P/ Bas Bosman