Partners

Wie ondersteunen jou en AREA071

Goede partners zijn cruciaal voor het welslagen van het AREA071 concept. Goede partners zijn belangrijk voor een vruchtbare relatie en ons aanbod voor onze starters op korte en lange termijn. Goede partners investeren in AREA071 en wij zijn meer dan blij om deze investeringen te laten renderen. Wie bieden onze partners dan ook vele vormen van samenwerking met even zovele voorrechten en voordelen. De bijdragen van onze partners komen direct ten goede aan onze starters.

Wij presenteren onze partners met trots aan u…


Het cluster Management en Bedrijf verzorgt de hbo-opleidingen: Management in de Zorg, Human Resource Management, Sociaal Juridische Dienstverlening, HBO Rechten, Commerciële Economie en Communicatie. Daarnaast verzorgt M&B diverse post-hbo opleidingen. Sinds kort bestaat ook de minor Ondernemen. De samenwerking tussen partijen is reeds concreet via het project ComOn vanuit de opleiding communicatie uit het cluster Management & Bedrijf.

www.hsleiden.nl

 

Kamsteeg Auto Lease is als universele leasemaatschappij in 1983 ontstaan vanuit de Kamsteeg Auto Groep. Sinds oktober 2011 zijn zij een handelsnaam van Volkswagen Leasing.Als partner van AREA071 zorgt Kamsteeg Auto Lease middels ter beschikking gestelde auto’s, voor de mobiliteit van de starters. Ook het wagenpark van AREA071 wordt via Kamsteeg Auto Lease verzorgt, een mooie totaaloplossing. Beide partijen delen hun visie ten opzichte van ondernemen en service met elkaar.

www.kamsteegautolease.nl

 

Grant Thornton is een dynamische en groeiende organisatie, die niet alleen diensten levert op het gebied van accountancy en belastingen, maar ook een breed pakket aan specialistische diensten aanbiedt. Zij zijn trots op hun sterke positie in het midden- en kleinbedrijf. Maar ook op de corporate markt veroveren zij inmiddels hun eigen plek. Daarom durven wij te zeggen: Grant Thornton is die vertrouwde lokale accountant of adviseur maar dan wel van wereldklasse. En met passie voor resultaat!

www.gt.nl

Teekens Karstens (TK), al meer dan 60 jaar oud, maar vooral jong en ondernemend. Hun adviseurs willen weten wat u drijft. Zij staan klaar om u te adviseren en zo nodig te procederen. Daarbij werken ze met lef en daadkracht. Ze schrikken niet terug van een ingewikkelde vraag, en zetten hun specialistische kennis onverschrokken in. Zodat u verder kunt.

www.tk.nl

Koffie en thee zijn hun passie. Logisch dus, dat het vakmanschap ongeëvenaard is. 
Bij Simon Levelt Leiden vindt u de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. En dat niet alleen. 
Zorg voor mens en milieu staat bij al onze producten voorop. 

In de winkel kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment. De koffie wordt voor u versgemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op de zetmethode en apparatuur. 
En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt een passende thee afkomstig uit alle windstreken.

www.simonlevelt.nl

Hét reclamebureau, dat willen ze graag zijn, voor zichzelf, maar vooral voor de klant. Waar andere bureau’s vaak praten over de klanten waar ze vóór werken, hebben de mensen van REM het altijd over de klanten waar ze mee sámenwerken. Niemand weet tenslotte meer van het merk, product en de markt dan de klant. Wanneer ze daar hun kennis, kunde en creativiteit aan toevoegen leidt dat bijna altijd tot iets moois. En tot een eindresultaat waar van tevoren niemand aan gedacht had. Synergie zoals dat zo mooi heet.

Om het juiste resultaat te bereiken kijken ze verder dan alleen de productie. De eerste focus gaat uit naar de doelstellingen. Van daaruit krijgen ze zicht op de gebieden waar het meeste effect kan worden gesorteerd. Dit vormt de basis voor de gewenste resultaten via internet. Uw bedrijfsvoering en kennis in combinatie met de expertise van REM maakt dat de productie naadloos zal aansluiten op uw wensen. Zodra de productie gereed is begint het echte werk pas.

www.rem-reclame.nl

Wie met of bij Van Oerle Nettpro werkt, merkt dat deze jonge organisatie een vernieuwde aanpak heeft. Dienstverlening staat bij hen hoog in het vaandel en communicatie is de wimpel die dit allemaal mogelijk maakt.Door gehoor te geven aan de behoefte naar maatwerk in de dienstverlening en communicatie is het van oorsprong glazenwassersbedrijf in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid naar een volwaardige schoonmaakorganisatie met bijna 200 medewerkers.
Met hun uitgebreide diensten- en productenpakket, mogen zij vele gerenommeerde organisaties uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht tot hun opdrachtgevers rekenen.

www.oerle-nettpro.nl

Wolfslag is al meer dan 80 jaar de speciaalzaak in Leiden en de regio. Vanuit de hoofdvestiging aan de Moerbeistraat 4 te Leiden, bieden zij de klanten een uniek totaalconcept voor kantoor en thuiswerkplek. Bij Wolfslag kunt u terecht voor advies als het gaat om een goede bureaustoel, een mooi bureau of een totaal inrichtingsplan voor uw nieuwe kantoor.Naast kantoorinrichting heeft Wolfslag de juiste expertise in huis voor al uw print en scan oplossingen, ook wel “managed print services” genoemd. Wolfslag is partner van o.a. Canon, Konica Minolta, Brother en Hewlett Packard. Zij onderscheiden zich door de sterk persoonlijk toegevoegde waarde, ademen het kleine service gerichte bedrijf uit dat elke klant waardeert. Service staat bij Wolfslag hoog in het vaandel.

www.wolfslag.nl

Persoonlijk, betrokken en dichtbij. Dát is uw bank. Met vier vestigingen in de gemeenten Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest vindt u altijd een kantoor bij u in de buurt. We zijn ook een bank met een helder doel: goede en betaalbare financiële diensten en producten aanbieden aan particuliere en zakelijke leden en klanten.
Op deze website vindt u informatie over onze kantoren en openingstijden, gegevens over producten en diensten en actueel nieuws. Ook kunt u online een afspraak maken of meer informatie aanvragen.

www.rabobank.nl

Niet, of niet op tijd betalende klanten vormen een groot risico voor een onderneming: zonder liquide middelen valt er immers weinig te ondernemen. Maar wat te doen met slecht betalende klanten of wat als een van uw klanten failliet dreigt te gaan? Credifixx helpt bij alle vraagstukken rondom debiteuren. Eerlijk en doeltreffend. Alle experts in huis om het debiteurenrisico tot een minimum te beperken. Van het verzenden van facturen tot incasso of zelfs beslaglegging. Credifixx werkt snel, professioneel en effectief. Met een persoonlijke aanpak die werkt: dat merkt de klant namelijk aan de vlotte afwikkeling en het minimale aantal juridische procedures.

www.credifixx.nl

Okay Color, sinds 1998 gevestigd in Alphen aan den Rijn, werkt met veel enthousiasme voor hun relaties uit heel Nederland. Samen met de zusterorganisatie PrintGarden Digitaaldruk levert Okay Color Graphics een totaalpakket aan drukwerkmogelijkheden.

www.okaycolor.com