Over ons

Alles over de basis

Wie zijn wij?

Je tijd is beperkt,verspil het niet om andermans leven te leiden.De initiatiefnemers van Area071 is een tweetal ervaren ondernemers; Arjan Meester en Bart Hoenen.

Tijdens een gezamenlijke brainstorm sessie voor een externe opdracht ontstond het idee en daarmee de basis voor dit concept. Geïnspireerd door elkaar en de manier waarop zij elkaar aanvullen.

Gezamenlijk vormen zij de directie van AREA071. Geen directie op afstand maar direct en in het hart van het concept. Ook zij staan dagelijks de starters met advies en ondersteuning bij in het vervullen van hun eigen droom. Een directie die hun eigen niet aflatende behoefte naar ondernemerschap, durf en creativiteit leidend laat zijn voor de uitvoering van dit verhaal.

 

Bart Hoenen

Een commerciële achtergrond en vele jaren vanuit meerdere hoedanigheden werkzaam in de sector sport & events. Had tot januari 2012 een eigen sport & evenementen bedrijf met daarnaast een onderneming in attractieverhuur. Werkte tot januari 2012 ook in andere samenwerkingsverbanden binnen sportmarketing voor diverse opdrachtgevers. Momenteel fulltime bezig met AREA071, het vernieuwende concept op het gebied van huisvesting en ontwikkeling van startende ondernemers. Tevens raadslid in Leiderdorp namens de VVD.

Email:
bart@area071.nl
Linkedin:
http://www.linkedin.com/pub/bart-hoenen/27/478/163
Twitter:
http://twitter.com/barthoenen

Arjan Meester

Gedreven ondernemer met een groot analytisch vermogen en een goed ontwikkeld gevoel voor empathie. Een zeer brede en actuele kennis op het gebied van ICT, maar ook op bestuurlijk en financieel gebied onderlegd. Duidelijk geen solist, maar een teamspeler met een zeer brede interesse. Gek van alles op het gebied technologie, maar wel met een eigen nuchtere blik. Is mede-eigenaar van een succesvol Leids ICT bedrijf.

Email:
arjan@area071.nl
Linkedin:
http://www.linkedin.com/pub/arjan-meester/43/b99/63a
Twitter:
http://twitter.com/acmeester

 

 

 

Ondersteunde initiatieven

Cafe De Derde Donderdag is een begrip in de regio. Met hun uitvalbasis in Zijlstroom te Leiderdorp en een groot aantal stamgasten heeft CDDD veel te bieden. CDDD biedt ondernemers, zzp-ers en andere professionals een platform om informeel te klankborden en (indirect) zaken te doen. Hier tref je een verscheidenheid aan mensen en disciplines.

www.cafedederdedonderdag.nl

 

Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder elkaar kan ontmoeten, ideeen bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

Open Coffee is eigenlijk voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wilt netwerken en kennis wilt delen. Daarom zie je vaak jong- en gevestigde ondernemers, directieleden maar ook startende ondernemers op de bijeenkomsten. Het vooropgezette doel is je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis.

http://dev.opencoffeeclub.nl/
http://www.linkedin.com/groups/Open-Coffee-Leiderdorp-Zoeterwoude